Täytyypi tähän väliin buzzailla hiukan teille! Jos jolle kulle buzzaus ei ole tuttua, niin se on niin sanottua "Word of mouth"-markkinointia, tarkoituksena on erilaisten kampanjoiden kautta antaa buzzadoreille erilaisia tuotteita kokeiltavaksi, buzzadorit sitten kertovat tuotteista edelleen - sukulaisille, ystäville, työkavereille, harrastuskavereille jne. Jos itse kiinnostuit buzzaamisesta, lue lisää www.buzzador.com .

Itse innostuin buzzador-toiminnasta ja olen saanut osallistua muutamaan kampanjaan. Tällä kertaa vuorossa on Piltti-maitojuoma kampanja. Piltti maitojuoma on yli 1-vuotiaille tarkoitettu juotava, joka on räätälöity pienille ihmisille; se sisältää 10 kertaa enemmän rautaa kuin tavallinen maito ja siinä on vähemmän proteiinia kuin tavallisessa maidossa. Lisäksi Piltti maitojuoma sisältää paljon kalsiumia ja vitamiineja.

"Miksi siis Maitojuomaa?

Pienen lapsen ravitsemuksessa riittävä raudan saanti on tärkeää. Lapsi tarvitsee rautaa kuusi kertaa enemmän kuin aikuinen. Lehmänmaito sisältää vähän rautaa ja lisäksi siinä on paljon proteiinia, joka täyttää vatsaa. Näin ollen suuri määrä maitoa voi johtaa siihen, ettei lapsi jaksa syödä kylliksi rautaa sisältävää ruokaa.

Pohjoismaisissa tutkimuksissa on havaittu runsaan lehmänmaidonjuonnin ja raudanpuutteen riskin liittyvän toisiinsa pienillä lapsilla. Lisäksi runsas proteiinin saanti ensimmäisen elinvuoden aikana voi lisätä todennäköisyyttä kärsiä ylipainosta myöhemmällä iällä.

Tutkimukset osoittavat, että ravintokoostumukseltaan kaikkein parhaiten pienille lapsille soveltuvat maitotuotteet, joiden proteiinipitoisuus on alhaisempi ja jotka sisältävät monityydyttymättömiä rasvahappoja ja rautaa. Piltti Maitojuoma vastaa tätä suositusta ihanteellisesti ."


Itse tykkään paljon maitojuoman pakkauksesta, se on helppo ottaa kassiin mukaan ja tarjoilla pienelle pillillä - ainakin meidän poitsu ( 1v 1kk) tykkää juoda kaiken pillillä nykyään. Suosittelen kokeilemaan!


Iloinen maitojuomapoika!