Täytyy tehdä näköjään kaikki kahteen kertaan kun tämä blogi reistaa, höh! No lyhyesti, eksyin ikeaan ostoksille tarkotuksena hakea vain antilop-syöttötuoli, mutta kuinkas sitten kävikään. Tässä nyt muutama "löytö":


Syöttötuoli ite. Ihan paras meidän sormiruokailijalle. Meni hermo vanhan puisen kanssa, josta lohkeili maali, kun jynssäsi jotain ruuan jämiä irti ja poika tipputteli koko ajan kaikki ruuat vahingossa lattialle ja koirathan ne sieltä söi ennen kun ehti jaata sanoa.  Tämän voi raahata vaikka suihkuun jos jotain pinttyy, ruuat pysyy kivasti hyppysissä tarjottimen laitojen ansiosta (ja pöydälle ei enää tule lusikan jälkiä). Ja tuntuu pysyvän tukevasti pystyssä :) Eihän tää nyt mikään ilo silmille vältämättä ole, mutta eipä sitä designia muutenkaan meiltä löydy...



Pojan keinutuoli (joka on muuten melki antiikkia kun on meikäläisen vanha ;) ) sai päälleen ikean tekolampaantaljan. Oisin ostanut  muuten sen aidon, mutta tarkotus on kesällä tämän päällä kuvata koiranpentuja tuon ihmispennun lisäksi, niin aattelin ettei niin harmita jos jollain tulee valuvika taljan päällä ;) Tuolin alla muuten ikean matto myös, mutta oon sen löytäny viime vuonna kirppikseltä. Hintaa 2 €, niinkuin tuolla rangatanga-apinallakin (sekin iloseks yllätykseks myös toimi kun vaihdoin patterit :) ).

Ostin eteiseen verhovaijerin ja tuollaiset lintuverhot. Otti niin päähän tuo röykkiönaulakko, jonka tuo kenkähyllykin on täynnä koirien petejä ja lelukasseja. Eipä häiritse nekään enää. Ja koira tykkää kun sai oikeen piilopaikan :D Hienointahan ois jos tuohon sais liukuovikaapiston, mutta ei oikeen tuo rahapussi anna periks. Tää ratkasu makso alle 15 €


Ikean poistolaarista kuva vessan seinälle. Sopii kivasti meidän limen vessan värimaailmaan. Kuva maksoi euron ja mulla oli kotona kehykset olemassa :)

Simmosta pientä kivaa tällä kertaa...